Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VU Onderwijscafé – Activeer studenten met video-opdrachten – AVC

juni 25 @ 12:00 - 13:00

Met de opkomst van blended learning word inzet van kennisclips steeds belangrijker. Wilt u weten hoe uw de kennisclips nog beter kan maken? Kom dan op 30 april naar het docenten café en krijg 5 tips van de video experts van het Audiovisueel Centrum over het maken van een kennisclip.

Over het VU Onderwijscafé
Het VU Onderwijscafé is een evenement dat twee keer per maand plaatsvindt op maandag van 11:00 – 14:00 uur of op donderdag van 14:00 – 17:00 uur, in het Library Lab van de UBVU (HG 1B 21). De betrokken VU-partners UBVU, AVC, LEARN! Academy, SOZ, en KnowVU verzorgen beurtelings inspiratiesessies over onderwijsonderwerpen. Zie hieronder de programmering. Aanmelden hoeft niet, maar wordt in verband met de catering wel gewaardeerd: aanmeldformulier.

 

 

Opbouw bijeenkomst van het VU Onderwijscafé
Een vast onderdeel van het Onderwijscafé is een seminar of workshop (de inspiratiesessie) waar geïnteresseerden kosteloos aan kunnen deelnemen.  De tijd vóór en na de inspiratiesessie zijn inloopspreekuren voor docenten, het ‘café’-gedeelte. Tijdens het cafégedeelte kunnen docenten binnenlopen voor een kop koffie, kunnen ze met uiteenlopende onderwijsvragen terecht bij de aanwezige adviseurs van de betrokken VU-partners (UBVU, SOZ, AVC, LEARN! Academy, IT en KnowVU) en kunnen ze bijpraten met collega’s van alle faculteiten.

Gegevens

Datum:
juni 25
Tijd:
12:00 - 13:00

Contact

knowvu@vu.nl