Onderwijsvernieuwing, Communicatie

12 mei 2017 , door: Ines Lindner


Ines Lindner

 

Contactgegevens

Naam en voorletters:   Lindner, I.D.
Functie:   Universitair hoofddocent
Afdeling, Faculteit:   Econometrie & OR, SBE
Email   i.d.lindner@vu.nl
SKO / LOL:   SKO-project
Project opgezet voor:   School of Business and Economics

 

Onderwerp

Onderwijsvernieuwing, Communicatie

Het FEWEB Innovation Center is een platform voor en door docenten om kennis en ervaring over onderwijsinnovatie te delen. Het idee is om co-creatief onderwijsinnovatie efficiënt te stimuleren, omdat overdracht van informatie en advies onder collega’s m Het FEWEB Innovation Center is een platform voor en door docenten om kennis en ervaring over onderwijsinnovatie te delen. Het idee is om co-creatief onderwijsinnovatie efficiënt te stimuleren, omdat overdracht van informatie en advies onder collega’s met vergelijkbare functies goed werkt. Verder biedt het Center een zichtbare inloop voor vragen en ondersteuning. Kleinschalige experimenten worden gefaciliteerd en indien succesvol verder opgeschaald. De zichtbaarheid van onderwijsinzet heeft belangrijke bestuurlijke functies:

(1) Efficiënte kennisoverdracht
(2) Vernieuwingsimpuls
(3) Zichtbaar aanspreekpunt
(4) Actuele inventarisatie
(5) Community building

FEWEB Innovation Center – Innovating Together (SKO-project)Feedback?