Canvas, de nieuwe digitale leeromgeving

12 sep 2017 (2 weeks ago) , door: Nadia van der Pool


Met ingang van academisch jaar 2017-2018 stapt de VU over van Blackboard naar Canvas. Wat betekent deze overstap voor het onderwijs op de VU? Welke didactische mogelijkheden biedt Canvas en hoe zorgen we dat docenten deze mogelijkheden optimaal kunnen benutten?

KnowVU organiseerde in samenwerking met het projectteam DLO-21 VU een bijeenkomst over de didactische mogelijkheden van Canvas. Tijdens deze bijeenkomst deelden ervaringsdeskundige docenten hoe zij Canvas gebruiken, vertelde het projectteam DLO-21 over wat er komen gaat en werden er veel vragen uit de zaal beantwoord.

Weblecture van de bijeenkomst

Zelf rondklikken in Canvas: canvas.vu.nl  

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Canvas op de VU (VUnet)Feedback?