Prijzen

                                                                                        

GrassRoots & KnowVU Award 2017 – najaarseditie

Vanaf 2017 zijn de GrassRoots (uitgereikt door de Adviesraad ICT en Onderwijs) en de KnowVU Award (uitgereikt door KnowVU) gecombineerd tot één stimuleringstraject voor docenten die hun onderwijs willen vernieuwen en verbeteren. De GrassRoots en de KnowVU Award blijven twee verschillende onderwijsprijzen, maar de procedures van aanmelding, selectie en uitreiking zijn samengevoegd.

 

Aanmelding is geopend!

Ben jij een docent aan de VU, VUmc of ACTA en heb je een goed idee waarmee je het onderwijs binnen jouw opleiding, jouw faculteit of misschien zelfs de hele onderwijsinstelling zou kunnen helpen verbeteren? Dien je onderwijsidee in vóór 17 november en ding mee naar het stimuleringsfonds van €1000,- of van €5000,-!

 

Aanmelden GrassRoots of KnowVU Award

 

Zie ter voorbereiding het format.

Geselecteerde kandidaten krijgen de mogelijkheid om hun idee toe te lichten tijdens de Pitchronde op 30 november. De kandidaten die worden uitgenodigd voor de Pitchronde zullen worden geselecteerd door de jury. De selectie wordt na het verstrijken van de deadline (17 november 2017) bekend gemaakt aan de kandidaten die een onderwijsidee hebben ingezonden. Wanneer de selectie bekend is (uiterlijk 23 november) zullen de korte beschrijvingen van de geselecteerde ideeën worden gepubliceerd op deze website.

Voor de GrassRoots zullen bij deze najaarsronde twee kandidaten worden geselecteerd. Deze kandidaten krijgen direct hun GrassRootsbeurs toegekend. De twee GrassRootswinnaars maken een poster en presenteren deze poster op de dag van de Pitchronde.

Zie hieronder wat de verschillen zijn tussen beide onderwijsprijzen.

 

GrassRoots

voor kleinschalige ICT-projecten

KnowVU Award

voor vakoverstijgende onderwijsideeën

Stimulering €1000,- €5000,-
Aantal genomineerden alle kandidaten 5 kandidaten
Aantal prijswinnaars maximaal 2 maximaal 1
Type idee

Het uitproberen van een ICT-toepassing ter verbetering van de kwaliteit van het onderwijs op vak- of opleidingsniveau.

Meer over de GrassRoots

Een vakoverstijgend, in potentie opleidingsoverstijgend en idealiter faculteits-overstijgend idee ter verbetering van het onderwijs.

Meer over KnowVU Award

 

Feedback?