e-Learning
26 mrt 2015


KnowVU Award 2015: winnend onderwijsidee

Door: Sjirk Zijlstra en Eva Sugeng  (docenten Athena, FALW): eLearning

Sjirk Zijlstra  Eva Sugeng

 

Na een succesvolle start met eLearning binnen één cursus in het eerste semester van het eerste jaar van de bachelor Gezondheid en Leven, is het idee om deze onderwijsvorm toe te passen in meerdere en uiteindelijk alle cursussen van het eerste semester. Studenten hebben aangegeven eLearning een prettige manier van studeren te vinden, met name voor de lastig te begrijpen onderdelen. Daarnaast is in onderzoek naar de effecten van deze eerste eLearning een positief leereffect gevonden. We hopen door het aanbieden van de eLearning als nieuwe onderwijsvorm het begrip van- en betrokkenheid bij de cursusonderwerpen te verhogen.

Foto: De prijswinnaars en de jury, van links naar rechts: Sjirk Zijstra, Eva Sugeng, Sjoerd Sinke, Marijke Leijdekkers, Eveline van Staalduine – Sulman en Yussef Al Tamini

 

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl