Kwalitatief onderzoek NSE resultaten
26 mrt 2015


Inzending KnowVU Award 2015:

Door: S.J. Zijlstra  –  Docent Athena, FALW

Sjirk Zijlstra

 

Na de bekendmaking van de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE) zijn er meer vragen ontstaan dan beantwoord. Waarom scoren we op deze onderdelen onder of boven de maat? Wat is het effect van onze curriculumwijziging op deze studenttevredenheid? Wat voor studenten hebben de enquête ingevuld en hoe verhoudt deze groep zich tot de volledige studentenpopulatie op onze opleiding? Deze vragen en meer hopen we te beantwoorden met kwalitatief onderzoek onder de studenten door middel van focusgroepen. Door de uitkomsten op de NSE met de studenten te bespreken verbeteren we de interpretatie van de beschikbare uitkomsten en verhogen we de onderliggende studenttevredenheid.

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl