E-modules: maatwerk via een gestandaardiseerd proces
05 okt 2015

Artikel OnderwijsInnovatie OU | Bij het UMC Utrecht draait het project ‘E-modules’ waarbij op grote schaal e-modules voor studenten én medewerkers worden ontwikkeld. Men heeft daar voor de optimale mix gevonden: het ontwikkelen van e-modules op maat binnen een gestandaardiseerd ontwikkelproces. Samen met inhoudsdeskundige docenten en medewerkers wordt geïnvesteerd in onderwijs om de leerstof op een optimale manier aan te bieden, waarbij alle benodigde onderwijskundige en technische ondersteuning geboden wordt. De auteurs geven in dit praktisch artikel handvatten voor de ontwikkeling van e-modules in het onderwijs door in te gaan op de opzet en uitvoering van het project en de gemaakte keuzes op didactisch, inhoudelijk en technisch vlak. Ook wordt vooruit gekeken, waarbij kwaliteitsborging en het optimaliseren van de ontwikkellijn de volgende uitdagingen zijn.

Lees het volledige artikel: https://www.umcutrecht.nl/getmedia/6c038e00-af3e-479c-b673-db8618eda6d7/OI3_PA-def.pdf.aspx 

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl