Rector: "KnowVU leden, bedankt!"
23 apr 2016

banner rector

“Beste KnowVU leden,

zoals jullie weten was de commissie Ritzen op bezoek bij ons afgelopen dinsdag ivm de instellingstoets kwaliteitszorg. In zijn mondelinge terugkoppeling spraak Ritzen de positief oordeel van de commissie uit. We kunnen een formele rapport verwachten van de NVAO rond 25 mei. Mooi was zijn opmerking dat de commissie vond de VU een “lerende universiteit” terwijl hij vaak roept dat als er een sector is waar geen lerend vermogen blijkt te zijn, is dat de universitair onderwijs…

Deze succes is dankzij de enorme inzet van alle collega’s die met hart en ziel hebben gewerkt aan het kwaliteit van het onderwijs de afgelopen jaren. Mijn hartelijke dank aan jullie als KnowVU leden voor jullie inspanningen voor onderwijskwaliteit en voor een continu verbetering van onderwijs op de VU.

Dit is een belangrijke mijlpaal, maar er blijft nog meer te doen. Er is veel momentum opgebouwd rondom onderwijskwaliteit – we zullen blijven werken aan het verder verbeteren van onze onderwijs. KnowVU zal ongetwijfeld daarin een belangrijke rol blijven spelen, en ik zie uit naar verdere samenwerking.

Hartelijke groeten, Vinod”

Prof. dr. Vinod Subramaniam
Rector Magnificus
Vrije Universiteit Amsterdam

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl