De weg naar kwaliteitsafspraken
19 okt 2016


“Ik wil decanen oproepen om onderwijs de waardering te geven die het verdient.” Minister Bussemaker doet een oproep voor herwaardering van onderwijs binnen de universiteit. Daarnaast stippelt zij een weg uit voor kwaliteitsafspraken op het onderwijsfestival van de VSNU.

In de Rijtuigenloods organiseert de VSNU vandaag het onderwijsfestival. Aan het begin van het festival gaf minister Bussemaker van onderwijs een speech waarin zij drie thema’s behandelde: persoonlijke vorming, toegankelijkheid en onderwijskwaliteit. Voor de minister aan haar speech begon werd aan haar gevraagd wat zij zelf geleerd heeft als docent aan de Vrije Universiteit. “Waar ik veel van geleerd heb is bij het koffieautomaat met studenten praten. Vragen: hebben jullie het nu begrepen? Als je dan hoort ‘dit is nog niet duidelijk’, dat zette mij aan het denken.” | ScienceGuide – 13 oktober 2016

Lees het volledige artikel op ScienceGuide.nl

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl