Notitie Blended Learning
12 sep 2017


Door: Hans Bronkhorst

Op 25 september zond het College van Bestuur van de UvA aan alle medewerkers en docenten het document “Blend IT & Share IT”, advies van de werkgroep Onderwijsvernieuwing/Blended Learning. In dezelfde periode was bij de VU het projectdocument Visie Leeromgeving DLO-21 uitgekomen waarin de wensen voor de nieuwe leeromgeving beschreven werden met de aanbeveling een onderwijsvisie op Online/Blended Learning uit te werken. Het toeval wilde dat KnowVU van plan was een workshop te organiseren over precies dit onderwerp. Voldoende reden om te besluiten om in het kader van deze workshop hier meer aandacht aan te schenken. Om de discussie niet tot één middag te beperken bieden we daarom hierbij een eerste aanzet tot een Blended Learningvisie aan. En op het forum van KnowVU zetten we een paar discussielijnen uit en nodigen u uit om uw gedachten over Blended Learning nader uit te werken en met elkaar in discussie te gaan.

De notitie: Daar heb ik wel zin in

 

 

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl