Raamwerk onderwijsprestaties
12 sep 2017

Sinds mei 2015 kent de VU het Raamwerk Onderwijsprestaties, het loopbaanbeleid voor WP waarin de prestaties op onderwijsgebied meer aandacht krijgen dan voorheen het geval was. Het Raamwerk is namelijk een goed instrument om als docent je positie mee te bepalen en je carrière mee te plannen. In 2017 zal KnowVU in samenwerking met rector magnificus Vinod Subramaniam bijeenkomsten organiseren om het Raamwerk onderwijsprestaties bij docenten onder de aandacht te brengen.

Bekijk het: 1) Raamwerk onderwijsprestaties VU (Introductie Nederlands), 2) Schema met respectievelijk onderwijs­‐ en onderzoeksaccenten per functieniveau.

English version: 1) Framework for Teaching Performances 2017, 2) Table with education and research foci per position level

Zie ook de pagina Docentprofessionalisering in VUnet.

 

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl