Versterken identiteit opleiding (joint Master, VU, UvA)
12 sep 2017


Avatar

 

Contactgegevens

Naam en voorletters:   J.K. Verduijn
Functie:   Senior Lecturer
Afdeling, Faculteit:   M&O, SBE
Email   karen.verduijn@vu.nl
SKO / LOL:   SKO-project
Project opgezet voor:   School of Business and Economics

 

Onderwerp

Versterken identiteit opleiding (joint Master, VU, UvA)

Het overkoepelende doel van het SKO-project was om het profiel van de joint (VU/UvA) Master Entrepreneurship te versterken. Het betreft een complexe opleiding, waarbinnen personen, systemen, procedures etc. van twee verschillende universiteiten samenkomen. Tijdens het SKO-project is gewerkt aan de het verankeren van de overall programme learning outcomes, het scherper krijgen van het unieke profiel van de opleiding (ook: uitstroomprofiel alumni), en de gedragenheid en betrokkenheid rond de opleiding.

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl