Bachelorthesis in de Geneeskunde opleiding
26 sep 2017


Avatar

Tommy PattijAvatar

 

Contactgegevens

Naam en voorletters:   T. Pattij
Functie:   Universitair Hoofddocent
Afdeling, Faculteit:   Anatomie en Neurowetenschappen, VUmc
Email   t.pattij@vumc.nl 
SKO / LOL:   SKO-project
Project opgezet voor:   Faculteit der Geneeskunde (VUmc)

 

Onderwerp

Wetenschappelijke doorbraken zijn essentieel voor medische vooruitgang. Dit betekent dat toekomstige artsen niet alleen goede dokters moeten zijn, maar ook wetenschappelijke ontwikkelingen moeten kunnen volgen en zo mogelijk hieraan een bijdrage leveren. De leerlijn academische vorming in de bachelor Geneeskunde, en de nieuwe invoering van de bachelorthesis hebben tot doel studenten academisch op te leiden en voor te bereiden op instroom in de masteropleiding Geneeskunde. Mijn SKO projectplan behelst de invoering van de bachelorthesis in de bacheloropleiding Geneeskunde.

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl