Online Summer Prep-Campus SBE
19 okt 2017


Ines Lindner

Ines Lindner (SBE)

 

In het project ‘Online Summer Prep-Campus’ wordt een online zomerprogramma georganiseerd voor aankomende BA studenten voor een vliegende start in September. (1) Het sociale doel is om een inclusieve cultuur te creëren via social media zodat studenten zich lid van de VU Community voelen en studiegenoten alvast eert kennen. Hierdoor ontstaat binding met de opleiding, een beter sociaal klimaat en het is wervend voor de VU. (2) De leerdoelen zijn realistische verwachtingen, starten met een academische houding en het vroegtijdig wegwerken van deficiënties door online zomercursussen. Deze zomercursussen worden door de onderzoekers real-time en online begeleid en sociaal interactief aangeboden.

Dit project is beloond met de VU Innovatieprijs 2017.

Naar de Online Summer Prep-Campus

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl