Lidewij en Ines, gefeliciteerd!
23 okt 2017


Op de Dies Natalis van de VU zijn twee KnowVU-ers in de prijzen gevallen!

Lidewij van Gils, universitair docent Latijnse taal- en letterkunde (FGW) won de DocenTalentprijs 2017. Juryvoorzitter Goosensen: ‘Lidewij van Gils heeft zich bewezen als een docent met bijzondere aandacht voor de wensen en initiatieven van haar studenten, die zij met passie verwerkt in haar onderwijs. Naast deze studentbetrokkenheid, stopt ze ook energie in het motiveren van studenten om betrokken te raken bij de VU als geheel. Lidewij is een uitstekend voorbeeld van wat het betekent om een goede, moderne en integrale VU-docent te zijn.’

Het project ‘Online Summer Prep-Campus’ van dr. Ines Lindner en haar collega’s van de School of Business and Economics (SBE) won de Innovatieprijs 2017. In het project van dr. Ines Lindner en haar collega’s van de School of Business and Economics (SBE) wordt beoogd een online zomercursus te organiseren voor aankomende bachelorstudenten zodat zij in september goed voorbereid met hun studie kunnen beginnen. Het sociale doel van dit project is om een inclusieve cultuur te creëren via social media zodat studenten elkaar alvast leren kennen en zich zo snel mogelijk lid van de VU-gemeenschap voelen.

Lidewij en Ines, van harte gefeliciteerd!

Lidewij van Gils

Lidewij van Gils

Ines Lindner

Ines Lindner

 

 

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl