Nieuw: VU Onderwijscafé
19 feb 2018

 

Sinds deze maand heeft VU een eigen Onderwijscafé. Het VU Onderwijscafé is een plek waar iedereen met hart voor onderwijs elkaar ontmoet, waar docenten nieuwe contacten leggen en bestaande contacten onderhouden, waar onderwijservaringen worden uitgewisseld, waar nieuwe inspiratie wordt opgedaan bij onderwijsworkshops en waar collega’s van het UBVU, AVC, LEARN! Academy, SOZ, IT en KnowVU klaar zitten om advies te geven. Alle onderwijsvragen zijn bespreekbaar in het Onderwijscafé: groot of klein, innovatief of juist alledaags. Alleen een kop koffie komen halen mag natuurlijk ook.

Tijdens de feestelijke opening op 19 februari konden de aanwezigen nieuwe contacten leggen tijdens speeddates en hun kennis testen tijden de pubquiz. Initiatiefnemers KnowVU, LEARN! Academy, UBVU, AVC en IT hadden ieder een ronde met quizvragen over onderwijsweetjes. De pubquiz, die naast de vragen ook nuttige onderwijsinformatie voor docenten bevat, is nu beschikbaar om door iedereen op eigen gelegenheid te worden gespeeld: Pubquiz VU Onderwijscafé. Bekijk ook het videoverslag van de opening.

Het VU Onderwijscafé is een evenement dat twee keer per maand plaatsvindt op maandag van 11:00 – 14:00 uur of op donderdag van 14:00 – 17:00 uur, in het Library Lab van de UBVU (HG 1B 21). De betrokken VU-partners UBVU, AVC, LEARN! Academy, SOZ, en KnowVU verzorgen beurtelings inspiratiesessies over onderwijsonderwerpen.

Openingstijden en programmering

 

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl