Gebruik van (leer)materialen in Canvas: Wat is er mogelijk?
08 mrt 2018
Sylvia Moes

Sylvia MoesTijdens deze workshop van het VU Onderwijscafé werd verteld op welke wijze content geïntegreerd kan worden in de leeromgeving van Canvas. Denk daarbij bijvoorbeeld aan koppeling van leerobjecten aan opdrachten of in modules bij de cursusopbouw of het integreren van een videobestand vanuit Youtube.

Daarnaast werd uitgelegd wat er mogelijk is wanneer er auteursrecht op materiaal rust, en op welke wijze docenten door de UB worden ondersteund bij het vinden van open materialen, zoals leerobjecten en open access publicaties.

De presentatie is te vinden via slideshare. Instructiematerialen over het embedden van video in Canvas (via Safari en Chrome), of het verwijzen naar online bronnen van uitgevers, zijn via deze url te vinden.

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl