Feestelijke start Comeniusnetwerk met drie nieuwe VU Fellows
23 mei 2018
Silvester Draaijer

Silvester DraaijerWoensdag 16 mei werd het Comeniusnetwerk van onderwijsprofessionals feestelijk opgericht. Het netwerk valt onder de Koninklijke Akademie voor Wetenschappen waarbij o.a. de Jonge Akademie de peer-group is van het nieuwe netwerk. De minister van Onderwijs, Ingrid van Engelshoven, was aanwezig bij deze aftrap om het belang van dit Netwerk voor de ontwikkeling van innovatief en kwalitatief hoogwaardig onderwijs in Nederland te onderstrepen. De VU was aanwezig met vijf fellows waaronder de drie nieuwe Fellows te weten Chiel van der Veen (FGB), Jacqueline van Muijlwijk-Koezen (Beta) en Jacqueline Zweekhorst (Beta). In totaal ontvangen zij een subsidie van vierhonderdduizend euro.

De volgende ronde van het Comeniusprogramma is inmiddels weer gestart. Op vrijdag 8 juni 2018 organiseert het NRO een voorlichtingsbijeenkomst over het aanvraagproces en criteria.
Meer informatie

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl