Diversiteit als meerwaarde
28 mei 2018


Diversiteit in het onderwijs is een gegeven. Maar wat verstaan we eigenlijk onder diversiteit? Wat is de meerwaarde van een diverse groep? Hoe maak je gebruik van deze meerwaarde in je onderwijs? En waarom zou je dat doen? Tijdens deze interactieve sessie gingen we onder leiding van docentopleider Siema Ramdas in op deze vragen.

Bekijk hier haar presentatie

Tijdens de presentatie werd een fragment getoond uit de TED talk “The Danger of a Single Story” van Chimamanda Ngozi Adichie. Zie hieronder de volledige TED talk.

Wie dieper wil ingaan op dit onderwerp kan de volledige training Diversiteit als meerwaarde volgen, aansluiten bij de leergang Mixed Classroom in Practice of zich aanmelden voor de cursus Diversiteit en inclusie in het hoger onderwijs.

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl