The International Classroom – Symposium Diversiteit en Internationalisering
06 nov 2018


Alexandra Yeung

Alexandra YeungOp 18 oktober 2018 organiseerde TAUU samen met KnowVU een symposium over diversiteit en internationalisering. Namens de UU spraken Leoniek Wijngaards, Gönül Dilaver, Kristin Denzer, Jocelyn Ballantyne en Jan ten Thije ondermeer over de inclusieve leeromgeving, didactisch handelen in ‘the international classroom’ en de noodzaak van een diverse studentenpopulatie. Namens de VU spraken Thea van Lankveld, Siema Ramdas en Loes Mulders over sensitiviteit door diversiteit, mixed classroom in practice en een workshop over ‘het empoweren van de leerling en beginnende student’.

Bekijk hier de presentaties van de sprekers:

 

 

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl