Onderwijs- en Examenregeling (OER) en StudentStatuut: wat elke docent moet weten!
06 nov 2018
Avatar

Nicole PrinsWaar dient de Onderwijs- en Examenregeling (OER) eigenlijk voor? Welke artikelen in de OER zijn van belang voor docenten? Wat staat er eigenlijk in het Studentenstatuut? En zijn daar onderdelen, die iedere docent zou moeten weten?

In deze sessie zijn de deelnemers meegenomen naar de functie en de inhoud van de OER en het studentenstatuut. Hoe zijn beide documenten opgebouwd, hoe wordt de inhoud vormgegeven en wat is de rol van de Wet op het Hoger Onderwijs? Waar moet je als docent rekening mee houden; wat moet en wat hoeft niet? Daarnaast is er gekeken hoe je als docent invloed kunt uitoefenen op de inhoud van de OER door middel van de medezeggenschap.

Bekijk hier de presentatie:

Presentatie bijeenkomst OER en studentenstatuut – november 2018

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl