Selectie voor KnowVU en winnaars GrassRoots 2018 – najaar bekend!
16 nov 2018
Alexandra Yeung

Alexandra YeungDe jury van de KnowVU Award heeft drie kandidaten geselecteerd voor de Pitchronde op donderdag 22 november. Tijdens deze Pitchronde heeft iedere kandidaat 5 minuten de tijd om de jury en het publiek ervan te overtuigen dat zijn of haar onderwijsidee precies datgene is wat de VU nodig heeft om haar onderwijs te vernieuwen en te verbeteren. De kandidaten die op 22 november hun ideeën pitchen voor de KnowVU Award, komen van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Afdeling Student- & Onderwijszaken en de Faculteit der Bètawetenschappen.
De Adviesraad ICT en Onderwijs heeft uit de GrassRootsaanvragen twee ICT projecten geselecteerd. De winnende docenten komen van de Faculteit der Bètawetenschappen. Ook zij zullen tijdens de Pitchronde hun ICT presenteren aan het publiek.

 

Genomineerden KnowVU Award 2018 – najaar

Winnaars GrassRoots 2018 – najaar

 

De twee Grassrootspremies van EUR 100 worden voor de Grassrootsronde van najaar 2018 toegekend aan juniordocent I.J. Pruijs en docent O.P. J. van Linden, beiden van de Bètafaculteit. I.J. Pruijs gaat een project uitvoeren waarin het ePortfolio van Canvas zal worden ingezet in de Bachelor Gezondheid en Leven. O.P.J. van Linden gaat bij de opleiding iH2LS een pilot uitvoeren met het online programma LabBuddy in het 2e-jaars programma organische-chemie practicum. Tijdens de KnowVU Award Pitchronde zullen zij hun project toelichten.

 

Pitchronde KnowVU Award & GrassRoots 2018 – najaar
Donderdag 22 november | 14:30 – 17:30 | Kerkzaal  HG-16A00
Programma | Aanmelden

 

De Pitchronde is een openbare bijeenkomst. Iedereen die de kandidaten wil aanmoedigen en zich wil laten inspireren door de mooie onderwijsideeën is van harte welkom. Bovendien kan het publiek na afloop van alle pitches als vierde jurylid stemmen op het onderwijsidee dat hen het meeste aanspreekt voor de publieksprijs.

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl