Online Summer Prep Campus
03 dec 2018


Ines Lindner

Ines LindnerIn het project ‘Online Summer Prep-Campus’ van SBE wordt een online zomerprogramma georganiseerd voor aankomende BA studenten voor een vliegende start in september.

(1) Het sociale doel is om een inclusieve cultuur te creëren via social media zodat studenten zich lid van de VU Community voelen en studiegenoten alvast leert kennen. Hierdoor ontstaat binding met de opleiding, een beter sociaal klimaat en het is wervend voor de VU.

(2) De leerdoelen zijn realistische verwachtingen, starten met een academische houding en het vroegtijdig wegwerken van deficiënties door online zomercursussen. Deze zomercursussen worden door de onderzoekers real-time en online begeleid en sociaal interactief aangeboden.

Dit project is beloond met de VU Innovatieprijs 2017.

Bekijk de presentatieslides

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl