Coachen naar effectiviteit
17 dec 2018


Avatar

Allard GerritsenKomt jouw student niet tot actie? Of begint zij of hij steeds opnieuw? Staat het zweet vooral op jouw rug? Wil jij leren inspelen op verschillen? Coaching sluit aan, geeft inzicht in kwaliteiten, versterkt de aansluiting met de te ontwikkelen vaardigheden en de te maken keuzes. Coaching confronteert, maakt de ander bewust van het krachtenveld en maakt zichtbaar waar hij of zij kan groeien naar effectief gedrag in een complexe omgeving. Dat gewenste gedrag moet gedefinieerd, gezien, en beleefd worden. Hierop werd ingegaan tijdens het VU Onderwijscafé op 17 december.

Tijdens het VU Onderwijscafé van 17 december hebben Allard Gerritsen en Jessy la Faille (LEARN! Academy) de aanwezigen laten ervaren met welke tips en tools je de ander doelgericht kunt coachen naar een gewenst resultaat in de vorm van een hands-on workshop.

 

Meer informatie over coaching zal medio januari op deze pagina te vinden zijn!

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl