Lancering Canvas tools for teachers en Mentimeter!
07 feb 2019
Avatar

Suzanne NuverVanaf januari 2019 staat alle informatie over de beschikbare tools voor Canvas op één plek. Informatie over de functionaliteit, het verkrijgen van toegang, het gebruik en wie te benaderen voor support is te vinden op de Canvas pagina Canvas tools for teachers.

Docenten kunnen Canvas tools for teachers gebruiken ter inspiratie voor het onderwijs of om informatie te zoeken over een specifieke tool.

 

Klik hier om de mogelijkheden binnen Canvas te ontdekken.

 

De lancering van deze cursus gaat samen met de livegang van Mentimeter.

Per 1 januari 2019 heeft de VU een tweejarige campus licentie voor onbeperkt gebruik van Mentimeter, een gebruiksvriendelijke tool voor online stemmen. Met Mentimeter kun je tijdens het houden van een presentatie vragen stellen, waarop de toehoorders kunnen reageren met behulp van hun smartphone of laptop. De resultaten worden direct getoond.

 

Mentimeter is beschikbaar voor alle medewerkers en studenten van de VU die een e-mailadres hebben dat eindigt op vu.nl, student.vu.nl, acta.nl, student.acta.nl of vumc.nl. Voor meer informatie klik hier.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Launch Canvas tools for teachers and Mentimeter!

As of January 2019, all information about the available tools for Canvas can be found in one place. Information about the functionality, obtaining access, the usage and who to approach for support can be found on the Canvas page Canvas tools for teachers.

Teachers can use this page as a source of  inspiration for education or to find information about a specific tool.

 

Click here to discover the opportunities in Canvas.

 

The launch of this course goes hand in hand with launching Mentimeter.

From January 1, 2019 the VU has a two-year campus license for unlimited use of Mentimeter, a user-friendly tool for online voting. Mentimeter enables you to ask questions during a presentation, of which the results are shown directly.

 

Mentimeter is available for all staff and students of the VU who has an e-mail address that ends with vu.nl, student.vu.nl, acta.nl, student.acta.nl from vumc.nl. For more information click here.

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl