Hergebruik van andermans content in onderwijs, hoe voorkom je problemen?
01 apr 2019


Bij het geven van onderwijs gebruiken we allemaal bronnen van anderen. Teksten, afbeeldingen, video, etc. Soms is dit hergebruik toegestaan, maar vaak ook niet. En het is lang niet altijd duidelijk hoe en wanneer je materiaal wel of niet mag gebruiken.

In deze presentatie gaan Sylvia Moes & Rogier van de Blaak in op de manier waarop je verantwoord content kan gebruiken waar auteursrecht op rust en waar je kwalitatieve open (leer)materialen kunt vinden.

De online omgeving waarop vraagstukken rondom auteursrecht worden behandeld, is te vinden via https://libguides.vu.nl/steunpunt_leermaterialen

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Rogier van de Blaak, of Sylvia Moes.

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl