Hoe win je een prijs?
18 apr 2019
Isa Vos

Isa VosHad jij nou een goed idee voor een prijs of zijn jouw ideeën het afgelopen prijzenrondes net niet geworden? Dan was maandag 15 april de kans om Silvester Draaijer en emeritus prof. Jos Beishuizen de oren van het hoofd te vragen. Samen gaven zij een interessant onderwijscafé over hoe je een prijs kan winnen. 

Silvester Draaijer opende het onderwijscafé met een opdracht voor de aanwezigen. In tweetallen moest gejureerd en gekozen worden uit vijf ingezonden stukken. De ingezonden stukken, waren daadwerkelijk ingezonden stukken en waren daarom zeer relevant. Na het in tweetallen werken werd gezamenlijk besproken wie welk stuk gekozen had en waarom. Woorden als innovatief, origineel en haalbaar speelde hier een rol. De opdracht zorgde voor een leuke start en was een perfect bruggetje naar de tips en tops van emeritus prof. Jos Beishuizen.

Jos Beishuizen, onder andere jurylid van verschillende nationale, VU onderwijsprijzen en zelf ook prijswinnaar gaf en inside over de do en don’t bij het inzenden van een aanvraag voor een prijs en wat belangrijk is om op te letten. 

‘Een voorstel is pas een goed voorstel als er een probleem aan de orde wordt gesteld.’ 

Ben jij nou benieuwd wat Jos nog meer voor tips en tops heeft besproken? Klik dan hier om de slides te bekijken. En voor meer informatie over de aankomende onderwijscafés klik hier

Tot bij het volgende onderwijscafé!

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl