A Broader Mind
08 mei 2019


Ondanks de meivakantie was er afgelopen maandag 29 april een goede opkomst voor het onderwijscafé. Het onderwijscafé stond in het teken van A Broader Mind. Een populair onderwerp wat zich steeds verder over de VU verspreidt.

Tijdens het onderwijscafé vertelde Rolinka Schippers, projectleider van A Broader Mind Course, meer over de inhoud van het project. Zij vertelde onder andere over de drie verschillende peilers, hoe A Broader Mind is opgebouwd en hoe het in de praktijk eruitziet.

Luuk Terbeek vulde Rolinka aan met het Canvas deel en het Blended Learning. Luuk Terbeek heeft onderzoek gedaan en doet onderzoek naar Blended Learning en hoe de thema’s zich onderling verhouden. Een belangrijke vraag binnen zijn onderzoek is wat betekent het project als het opgeschaald gaat worden. De antwoorden uit het onderzoek spelen daarom een belangrijke rol voor de volgende stappen van het project.

Als laatste deelde Hans van het AVC het visuele deel van het project. Hans heeft zich beziggehouden met het maken van de filmpjes rondom de thema’s. De filmpjes spelen een belangrijke rol om de studenten aan te spreken.

Kon je er helaas niet bij zijn of wil je de slides gewoon nog even terugkijken?

Luuk Terbeek :

ABM Design Evaluation Research

Rolinka Schippers:

Hoe schrijf ik een script voor een greenscreen kennisclip?

A Broader Mind

A Broader Mind for Students

Tot bij het volgende onderwijscafé!
Extra informatie

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl