KnowVU event 18 april – SKO-onderzoek
08 mei 2019
Isa Vos

Isa VosIn het programma voor de SKO (Senior Kwalificatie Onderwijs) werken docenten aan een project dat bijdraagt aan de onderwijskwaliteit op opleidingsniveau. Dat kan van alles zijn: de ontwikkeling van een nieuwe leerlijn of een feedbacktool, versterking van het toetsbeleid van de opleiding, experimenteren met een nieuwe manier om de junior docenten te ondersteunen, de inzet van kennisclips in het onderwijs. Zo lang het project maar aantoonbaar over onderwijs gaat en cursus overstijgend is.

Tijdens het KnowVU van 18 april hebben Marijn Plomp en Marcella hun ervaringen gedeeld over hun SKO-projecten. Beide hebben een andere start gehad, waardoor tijdens het evenement verschillende perspectieven op een SKO-project werden belicht. Wat bij Marijn begon als een SKO-deelnemer naar een project, was voor Marcella een project wat uitliep tot een SKO-deelname. Beiden gaven zij de aanwezigen vele goede tips en tricks om zelf mee aan de slag te gaan.

Jacqueline sloot hierop aan door meer te vertellen over de SKO-leergang in het algemeen en het lopende onderzoek. Tijdens het event werden de eerste resultaten van het onderzoek gedeeld met de aanwezigen.

Ben jij benieuwd naar de SKO-projecten of de resultaten van het SKO-onderzoek? Klik dan hier voor de slides van Hester Glasbeek

Hopelijk tot bij het volgende KnowVU event!

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl