Get more out of TestVision
16 mei 2019
Isa Vos

Isa VosNatuurlijk kunt u met TestVision klassieke multiple choice examens samenstellen. Maar kent u verfijnde tips-en-truucs n om er meer uit te halen? We denken onder andere aan de ‘fill-in-the-blank’ vraag, beoordelingscriteria, online review, het exporteren van een toetsbestand en hoe eenvoudig het is om tussentijdse toetsen te geven.

Maandag 13 mei was weer een leuk en interactief onderwijscafé. Sinds december is de VU overgegaan naar TestVision en Arjan Heijstek en Dimitris Pavlopoulos gaven hier een interessant onderwijscafé over.

Arjan Heijstek, de eerste spreker van het onderwijscafé, gaf tips en tricks over de mogelijkheden van TestVision. Dimitris Pavlopoulos sloot op Arjan’s verhaal aan door zijn eigen ervaringen te delen en waar hij tegenaan liep. Samen gaven zij veel en goede informatie om tentamens te verbeteren en het nakijken makkelijker te maken.

Ben jij nou benieuwd wat je kan doen om dit te bereiken, klik dan hier voor de slides van Arjan en hier voor de slides van Dimitris.G

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl