Beoordeling van stages en Community projects
14 nov 2019
Avatar

Hester GlasbeekOnder leiding van Hester Glasbeek van LEARN! Academy ontstond er maandag 11 november een gezellige setting om het te hebben over beoordelingen van stages en Community projects.

In tegenstelling tot toetsen zijn stages en Community projects moeilijker meet – en observeerbaar. Een beoordeling moet valide, betrouwbaar, transparant en bruikbaar zijn. Maar met alle mogelijke vormen van stages en verschillende Community projects is het ingewikkeld om deze punten goed te verwerken in één beoordelingsvorm.

In de aanwezigheid van een gemengd gezelschap kwamen enkele problemen naar boven waar de aanwezigen mee zaten. Bijvoorbeeld over de meetbaarheid van een ‘oprechte’ reflectie en de tussenkomst van een supervisor die gebiased kan worden door zijn of haar betrokkenheid bij de student. Met een dialoog werden ervaringen gedeeld en werd meegedacht om elkaars vragen te kunnen beantwoorden.

Loop je hier ook tegenaan? Bekijk de slides voor meer informatie!

Geef een reactie

Geef een reactie


Contact

knowvu@vu.nl