Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KnowVU Event | SKO Onderzoek: Hoe haal je het beste uit je SKO-project?

april 18 @ 15:00 - 17:00

In het programma voor de SKO (Senior Kwalificatie Onderwijs) werken docenten aan een project dat bijdraagt aan de onderwijskwaliteit op opleidingsniveau. Dat kan van alles zijn: de ontwikkeling van een nieuwe leerlijn of een feedbacktool, versterking van het toetsbeleid van de opleiding, experimenteren met een nieuwe manier om de junior docenten te ondersteunen, de inzet van kennisclips in het onderwijs. Zo lang het project maar aantoonbaar over onderwijs gaat en cursus overstijgend is.

Sinds het begin van de SKO op de VU in 2013 zijn er rond de 150 van deze projecten uitgevoerd. Binnenkort beginnen er weer zo’n twintig nieuwe deelnemers aan hun SKO-project. Sommige SKO-projecten leveren meer op dan andere. Waar ligt dat aan? Hoe kun je als SKO-er de slaagkans van je project vergroten? Hoe kan de faculteit of de VU SKO-deelnemers daarbij ondersteunen?

 

Naar deze vragen hebben de opleiders van het SKO-programma onderzoek gedaan. Tijdens deze bijeenkomst delen we de eerste resultaten van dit onderzoek en nodigen we de aanwezigen uit om mee te denken over de implicaties. Wat zijn goede tips voor beginnende SKO’ers en voor SKO-projecten die al lopen? Of voor projecten die gestrand lijken, maar misschien toch nog (of nu wel) potentie hebben?

 

Dit KnowVU Event is in het bijzonder interessant voor betrokkenen bij SKO-projecten: (oud)SKO-deelnemers,  aankomende SKO-deelnemers, faculteitsbestuurders die nieuwe kandidaten willen voordragen. Maar vanzelfsprekend is elke docent, student, leidinggevende of ondersteuner die geïnteresseerd is in de verbetering van het onderwijs op de VU is van harte uitgenodigd om te komen meedenken.

 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Gegevens

Datum:
april 18
Tijd:
15:00 - 17:00

Organisatoren

KnowVU
LEARN! Academy

Locatie

Library Lab (HG 1B 21)
VU Hoofdgebouw, 1e verdieping, B/E-vleugel
Amsterdam, 1081 HV Nederland
+ Google Maps

Contact

knowvu@vu.nl