Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

VU Onderwijscafé – A Broader Mind

april 29 @ 13:00 - 15:00

In dit onderwijscafé maak je kennis met de A Broader Mind Course. Dit VU-brede onderwijsprogramma richt zich op persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling van studenten aan hand van urgente maatschappelijke thema’s. Kenmerkend voor de A Broader Mind Course is dat enthousiaste studenten en medewerkers gezamenlijk bouwen aan vernieuwend onderwijs.  

De VU heeft de ambitie om deze cursus op termijn voor alle bachelorstudenten verplicht te stellen. Momenteel draait een pilot bij 120 eerstejaars studenten van 5 diverse bacheloropleidingen. In het collegejaar 2019/2020 wordt de A Broader Mind Course open gesteld voor alle eerste en tweedejaars bachelorstudenten van de VU. De opleidingen kunnen er zelf voor kiezen om de cursus verplicht of vrijwillig aan te bieden aan hun studenten.  

 

Wil je ons helpen de cursus verder te ontwikkelen? Overweeg je of je de cursus komend jaar opneemt in je opleiding? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat de A Broader Mind Course precies inhoudt? Kom dan naar het onderwijscafé! 

Gegevens

Datum:
april 29
Tijd:
13:00 - 15:00

Locatie

Library Lab (HG 1B 21)
VU Hoofdgebouw, 1e verdieping, B/E-vleugel
Amsterdam, 1081 HV Nederland

Organisatoren

AVC
KnowVU

Contact

knowvu@vu.nl