Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

VU Onderwijscafé – Hoe zorg ik dat studenten zich voorbereiden?

maart 19 @ 11:00 - 14:00

Gratis

Per februari 2018 heeft VU een eigen Onderwijscafé. Het VU Onderwijscafé is een plek waar iedereen met hart voor onderwijs elkaar ontmoet, waar docenten nieuwe contacten leggen en bestaande contacten onderhouden, waar onderwijservaringen worden uitgewisseld, waar nieuwe inspiratie wordt opgedaan bij onderwijsworkshops en waar collega’s van het UBVU, AVC, LEARN! Academy, SOZ, IT en KnowVU klaar zitten om advies te geven. Alle onderwijsvragen zijn bespreekbaar in het Onderwijscafé: groot of klein, innovatief of juist alledaags. Alleen een kop koffie komen halen mag natuurlijk ook.

Het VU Onderwijscafé is een evenement dat twee keer per maand plaatsvindt op maandag van 11:00 – 14:00 uur of op donderdag van 14:00 – 17:00 uur, in het Library Lab van de UBVU (HG 1B 21). De betrokken VU-partners UBVU, AVC, LEARN! Academy, SOZ, en KnowVU verzorgen beurtelings inspiratiesessies over onderwijsonderwerpen. Zie hieronder de programmering. Aanmelden hoeft niet, maar wordt in verband met de catering wel gewaardeerd: aanmeldformulier.

 

 

Opbouw bijeenkomst van het VU Onderwijscafé
Een vast onderdeel van het Onderwijscafé is een seminar of workshop (de inspiratiesessie) waar geïnteresseerden kosteloos aan kunnen deelnemen.  De tijd vóór en na de inspiratiesessie zijn inloopspreekuren voor docenten, het ‘café’-gedeelte. Tijdens het cafégedeelte kunnen docenten binnenlopen voor een kop koffie, kunnen ze met uiteenlopende onderwijsvragen terecht bij de aanwezige adviseurs van de betrokken VU-partners (UBVU, SOZ, AVC, LEARN! Academy, IT en KnowVU) en kunnen ze bijpraten met collega’s van alle faculteiten.

Gegevens

Datum:
maart 19
Tijd:
11:00 - 14:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Library Lab (HG 1B 21)
VU Hoofdgebouw, 1e verdieping, B/E-vleugel
Amsterdam, 1081 HV Nederland

Organisator

KnowVU
Telefoon:
0205983561
E-mail:
knowvu@vu.nl
Website:
knowvu.nl

Contact

knowvu@vu.nl