Prijzen

 

                                                                                      

GrassRoots & KnowVU Award 

 

Najaarsronde KnowVU Award en GrassRoots: aanmelding is geopend

Ben jij een docent aan de VU, VUmc of ACTA en heb je een goed idee waarmee je het onderwijs binnen jouw opleiding, jouw faculteit of misschien zelfs de hele onderwijsinstelling zou kunnen helpen verbeteren? Dien nu je onderwijsidee in en ding mee naar het stimuleringsfonds van €1000,- of van €5000,-! De deadline voor inzending is 9 november 2018.

 

Aanmelden KnowVU Award of GrassRoots 2018 – najaar

 

Zie ter voorbereiding vast het format. Het formulier voor de KnowVU Award is flink ingekort ten opzichte van eerdere rondes.

Geselecteerde kandidaten krijgen de mogelijkheid om hun idee toe te lichten tijdens de Pitchronde op 22 november. De kandidaten die worden uitgenodigd voor de Pitchronde zullen worden geselecteerd door de jury. De selectie wordt na het verstrijken van de deadline bekend gemaakt aan de kandidaten die een onderwijsidee hebben ingezonden. Wanneer de selectie bekend is (uiterlijk 15 november) zullen de korte beschrijvingen van de geselecteerde ideeën worden gepubliceerd op deze website.

Voor de GrassRoots zullen bij deze najaarsronde twee kandidaten worden geselecteerd. Deze kandidaten krijgen direct hun GrassRootsbeurs toegekend. De twee GrassRootswinnaars presenteren hun winnende  ICT-project op de dag van de Pitchronde.

 

 

Voor de GrassRoots zijn bij deze voorjaarsronde drie kandidaten geselecteerd. Deze kandidaten kregen direct hun GrassRootsbeurs toegekend. De GrassRootswinnaars presenteerden hun winnende ICT-project ook op de dag van de Pitchronde.

 

Over de GrassRoots en KnowVU Award

Met ingang van 2017 zijn de GrassRoots (uitgereikt door de Adviesraad ICT en Onderwijs) en de KnowVU Award (uitgereikt door KnowVU) gecombineerd tot één stimuleringstraject voor docenten die hun onderwijs willen vernieuwen en verbeteren. De GrassRoots en de KnowVU Award blijven twee verschillende onderwijsprijzen, maar de procedures van aanmelding, selectie en uitreiking zijn samengevoegd. Zie hieronder wat de verschillen zijn tussen beide onderwijsprijzen. De prijzen worden in twee rondes per jaar uitgereikt.

 

GrassRoots

voor kleinschalige ICT-projecten

KnowVU Award

voor vakoverstijgende onderwijsideeën

Stimulering €1000,- €5000,-
Aantal genomineerden alle kandidaten 3 kandidaten per ronde
Aantal prijswinnaars maximaal 5 per jaar

(voorjaarsronde: 3, najaarsronde: 2)

maximaal 2 per jaar (1 per ronde)
Type idee

Het uitproberen van een ICT-toepassing ter verbetering van de kwaliteit van het onderwijs op vak- of opleidingsniveau.

Meer over de GrassRoots

Een vakoverstijgend, in potentie opleidingsoverstijgend en idealiter faculteits-overstijgend idee ter verbetering van het onderwijs.

Meer over KnowVU Award

 

Andere onderwijsprijzen

Naast de KnowVU Award en de GrassRoots zijn er tal van andere onderwijsstimuleringsprijzen.

 

Show translation

Contact

knowvu@vu.nl